Kohdennettua digitaalista mainontaa pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnittelemme ja toteutamme julkistiloihin kohdennettua digitaalista mainontaa Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Palvelumme sijoittaa digimainonnan huolellisesti valittuihin paikkoihin, kuten vilkkaisiin ravintoloihin ja kahviloihin. Olemme keskittyneet erityisesti hotelleihin, jotka ovat ihanteellisia paikkoja tavoittaa asiakkaan jakamaton huomio.

Digimainontaa hotelleissa ja ravintoloissa 

Suomessa hotellielämä on vilkasta ja hotellien käyttöaste on korkea. Suomalaiset myös syövät ravintoloissa usein. Tämä tekee hotelleista ja ravintoloista erinomaisia yhteistyökumppaneita mainonnalle. 


Perinteisellä mainonnalla voi olla hankala varmistaa, että mainos saa asiakkaan jakamattoman huomion nopeatempoisessa ympäristössä. Hotelleissa ja ravintoloissa asiakas on sen sijaan rauhallisessa ympäristössä, mikä parantaa mainoksen vastaanotettavuutta ja sitä kautta mainonnan tuloksia.

Digitaalinen mainonta on myös helposti mukautettavaa, ja sen tulokset ovat mitattavissa yksinkertaisin metodein.


Tarjoamme avaimet käteen -palvelun, jossa toteutamme digitaalisen mainontasi alusta loppuun asti. Suunnittelemme yhdessä hotelleihin tai ravintoloihin sijoitettavan digimainoksesi ja huolehdimme sen jakelusta laajalle yhteistyöverkostollemme. Toimimme Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Suunnitellaan yhdessä kampanjasi!

Diginäytöt

Meidän kauttamme voit ostaa myös digitaaliset mainos- ja infonäytöt. Näyttö ei ole vain elektroninen juliste tai ilmoitustaulu. Näytön huomioarvo ja aktivointikyky on ylivoimainen verrattuna printtiin. 

Voimme toteuttaa yrityksesi viestinnän alusta loppuun tai olla apuna vain sen verran, kuin tarvitset. Toimitamme näytöt, telineet ja kiinnikkeet, markkinoinnin suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon. Olemme aina tarvittaessa apunasi. 


Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä! Laitetaan yrityksesi viestintä ajan tasalle ja myynnin kasvu uudelle tasolle.


Kysy meiltä lisätietoja DS-hintanäytöistä, infonäytöistä sekä mainosnäytöistä.

Tässä osa tämänhetkisestä valikoimastamme